Antro aukšto grindys. Grindinis šildymas.

Atliktas antro aukšto grindų šiltinimas, pereiname prie pasiruošimo grindiniam šildymui. Plėvelę pasirinkau tą pačią kaip ir pirmam aukštui stabilizuota šilumą atspindinčią plėvelę, tik šį kartą netik dėl patogumo ją kloti, bet ir dėl žymų kurių pagalba bus vedžiojami šildymo vamzdeliai, nes antrame aukšte armatūros tinklas neplanuojamas.

Plėvelės klojimas toks pat kaip ir pirmame aukšte, ant kraštų užlenkiama apie 6-8cm kurie priklijuojami prie sienos naudojant Penosil Membrane Fix klijus. Plėvelė tarpusavyje suklijuojama lipnia juosta.

Suklojus plėvelę vyniojame ir klijuojame visu perimetru amortizacinę juostą. Juostų likučiai ir perteklius labai greitai buvo panaudoti įdomiai veiklai. 🙂

Juostos suklijuotos, vamzdeliams pasiruošta, šiam procesui atvyksta jau visiems puikiai pažystami AFS Baltic ir pradeda vamzdelių vedžiojimą. Antram aukštui pasirinkau D16 Tece vamzdelius, žingsnis kas 15cm.

Dar prieš pradedant grindų ruošimo darbus į ankščiau paguldytus vamzdelius sienose prasivėriau temperatūros daviklius, kurie „atsiguls” grindų sluoksnyje ir informuos termostatus apie grindų temperatūrą. Vamzdelis su davikliu tvirtinamas viduryje tarp šildymo paduodamo ir grįžtamo vamzdelių tikslesniam temperatūrų nustatymui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *